2013. január 18., péntek

Hogy mire jó a rendzsák?Ha elmesélem, biztos vagyok benne, hogy minden anyuka felkiált, hogy ez annyira egyszerű, miért nem én találtam ki!
Csakhogy a Lego már a hetvenes években megalkotta ezt a nagyszerű találmányt, ám azóta – ki tudja miért – már nem gyártja. Páran még emlékeznek rá, hogy gyerekkorukban ilyen legózsákon játszottak, talán egy-két padláson még felkutatható. Ezt a zsákot gondoltuk újra, mikor megrendelésre elkészítettük az első darabot, és annak sikere hozta a többi megrendelést.
Teszteltünk többféle anyagot, zsinórt, strapabírást, színtartást, és hogy milyen szabással áll meg legjobban a „pereme”, és tavaly júliusi elkészülte óta töretlen a sikere.
Az anyukák szeretik, mert nem lépdesnek úton-útfélen apró legódarabokra.
A gyerekek szeretik, mert jobb rajta játszani, mint bármilyen mintás szőnyegen, amin könnyedén eltűnnek az apró darabok.
Volt, aki arról számolt be, hogy úticsomagként beledobált minden kedvenc játékot, és magával vitte a szállodába, ahol odaérve és kiterítve máris kész volt a rögtönzött játszósarok.
Elkészítéséhez egy jó erős anyag kell, meg persze erős varrógép. A legbonyolultabb része a perem szép kialakítása, illetve a zsinór és a ringlik beszerzése, beütése. Akinek nincs kedve, ideje, energiája, vagy varrógépe, megrendelheti tőlünk itt. Jó legózást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése