2012. október 16., kedd

Projekt showroom beszámoló


Múlt hét óta termékeink zöme a hajós utcai Projekt showroom gyermek pop-up boltjában vendégeskedik.
Projekt Showroom egy közel 180 négyzetméteres földszinti tér, amely alkalmi jelleggel néhány napig nyitva tartó tematikus pop-up boltok színterévé válik.


A Gyermek Pop-up az eredeti tervek szerint mindössze négy napig várta volna az érdeklődőket, a nagy érdeklődésre való tekintettel viszont további 4 nappal meghosszabbították a nyitva tartást.
Október 18. este 8 óráig a boltba ellátogató érdeklődők és vásárlók a magyar gyermekjátékok - és kiegészítők krémjét ismerhetik meg, Az pop-up bolt minőségi és dizájn szelekciójával alternatívát szeretne állítani a nemzetközi termékek választéka mellé és megismertetni még szélesebb rétegekkel a – gyakran méltatlanul alacsony ismertséggel rendelkező – kitűnő hazai gyártókat. A téma bemutatásában helyet kapnak ismertebb és kevésbé ismert alkotók, rangos dizájn díjak és játékdíjak nyertesei, sőt kisebb manufaktúrák is határainkon innen és túlról.

Személyes kedvenceink a boltból:
Rajongója vagyok a bimba figuráknak, nézzétek csak:



A gyerekek még kicsik, de mi karácsonyra biztosan újra meglepjük magunkat egy új Marbushka játékkal. Épp a bolt nyitására készült el új játékuk, a Cirkusz.



Mindkét  gyerkőc kapott viszont egy rosehip kitűzőt, ami a télikabátjukon fog díszelegni.




A kisfiam, aki a hálózsák fotózásról már ismerte a kattuska kastélyt, most ismét rabjává vált. Így én legalább nyugodtan nézelődhettem - próbáljátok ki a trükköt, amelyik gyerkőc oda bemegy, biztos nem jön ki egyhamar!  :) (Persze a hajó kapitányságáért is kisebb közelharcok folytak)

És végül még két könyvet vettünk, amiket már korábban kinéztem: Szegedi Katalin: Lenka - azóta ezt olvassuk, egymás után akár többször is!


És amit megvettünk, de még nem kaptak meg, én viszont már olvasgattam, és jókat mosolyogtam rajta az Nyulász Péter kitalálós könyve a miazmég.


És még mennyi, de mennyi mindent haza tudtam volna hozni!
Aki még nem volt, semmiképp ne mulassza el, már csak 2 nap! Csodás hangulat, gyönyörű dolgok, nem beszélve persze a sok bugyoláról! :)

A Bugyola rengeteg új pólyával, és sok-sok hálózsákkal készült az alkalomra, de megtalálható új, barna rendzsákunk is a bolt polcain.


Indulás!!!

4 megjegyzés:

  1. hajó kapitányságáért azt hiszem az en fiammal harcoltak:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húhú, üdv, te vagy az első hozzászóló a bloghoz :):)

      Törlés
    2. Gyertek ti is hozzam, meg mindig tart a MArbushka jatek is:) http://bagofpretty.blogspot.hu/2012/10/marbushka-giveaway.html

      Törlés
    3. Már ott vagyunk a hozzászólók között :)

      Törlés